Join The Community

Premium WordPress Themes

Search

21 Ağustos 2011 Pazar

Tunceli'de PKK'li grup sikistirildi

Dün sabah erken saatlerinde merkeze bağlı Kocakoç Jandarma karakoluna saldırmak isteyenPKK'lılara karşı başlatılan operasyonlar Nazimiye ile Mazgirtİlçeleri arasındaki Şişik Ormanları bölgesinde yoğunlaşırken, bu bölgelere dün akşam saatlerinde yeni birlikler sevk edildi. Nazimiye kırsal alanında başlatılan operasyonlar ise daha çok, Ramazan, Dereova, Sarıyayla ile Doğantaş ve Büyükyurt Köyleri kırsalında yoğunlaşıyor.

Güvenlik birimleri, PKK'lılarınTunceli'deki bütün adımlarını takip ediyor, telsiz görüşmelerinin kestirmeleri alınarak anında çevirisi yapılıyor. Güvenlik güçleri bugün sabah saatlerinde Pülümür İlçesi Çakırkaya, Dereboyu, Sağlamtaş ve Kocatepe Köyleri bölgesinde 15 kişilik PKK'lı bir grup tespit etti.PKK'lıların kendi aralarında telsiz ile yapılan görüşmenin güvenlik birimlerince tespit edilmesi ile birlikte alınan telsiz kestirmesinin, kısa bir sürede çözümü yapıldı. PKK'lıların bulunduğu bölgenin tespit edilmesi ile birlikte o bölgeye uçar birlik hareketi düzenlendi.

Sabah saat 10.30 sularında Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan havalanan 2 Sikorsky helikopter 4'ncü Komando Tugayı'ndan aldığı çok sayıda özel eğitimli profesyonel birliği, bölgede hakim noktalara indirdi. Yaklaşık 3 saat süren helikopter trafiği sonrası, bölgeye bir tabur özel eğitimli birlik indirilerek geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Yine aynı saatlerde 2 Kobra helikopter, PKK'lıların telsiz görüşmesi yaptığı bölgeyi yoğun bombardıman altına aldı. Bölgede özel eğitimli birliklerin operasyonu sürüyor.

Hozat KIRSALINDA DA OPERASYON
Tunceli genelinde başlatılan operasyonlar devam ederken dün sabah saatlerinden itibaren Hozat, Ovacık,Pertek ve Çemişgezek İlçeleri kırsal alanında da hava destekli operasyon başlatıldı. Hozat'ta bulunan 51'nci Motorlu Tugay Komutanlığı ile Tunceli Jandarma Komutanlığı'na bağlı yüzlerce askerin katıldığı hava destekli operasyonlar devam ediyor. 

7 yorum:

Mobil Gabile Burada kuracağınız arkadaşlıklar uzun soluklu arkadaşlıklar olarak realite hayatınıza da yansıyabilir. Her yaştan insan grubunun mobil sohbet sitesi odalarına girerek yeni kişiler tarife talebi bu sitelerin tanınmış olmasında ki en devasa faktör olarak gösterilmektedir. İnsanoğlu konuşmadan duramaz; zira anlaşabilmesi yerine her vakit birileriyle konuşabilmeye gereksinimi vardır. Realite yaşamda mevzulaşabileceğiniz Mobil Gabile edebileceğiniz tek tek arkadaşınız bile yok ise mobil sohbet sitesi odalarına girerek burada kendinize dost edinebilir ve onunla dertlerinizi sıkıntılarınızı paylaşabilirsiniz

Bütün zamanların en iyisini gerçekleştirmekten da yüksek miktarda memnunuz mutluyuz seviniyoruz sizi mobil sohbet ışığıında gördüğümüz vakit arkadaşlar. Şuandan sizlere eğlenceli Gabile Sohbet ler dilerim dostlar her vakit her daim bizlerle kalıcı olmak suretiyle neşeli mesut yaşam sürdürmek emeliyle Mobil sohbet Vasıtası ile sizlerde tüm akıllı cep telefonlarınızdan tabletlerinizden bilgisayarlarınızdan ios andoid hiç fark etmeksizin sağlamak yapılabilir Kasım ayı geldi ve çattı. Sobalar yandı. Bizlere ise Rakipsiz Gabile Sohbet etmek düşüyor. Kestane tipleri pazarlarda boy göstermeye başlamıştır.

Gay Sohbet Odaları Böylece aranılan dosta meselesiz ve süratli tek şeklinde platformun sayesinde erişim sağlanması olası olur. Ve anlatmak istediğimiz şey sohbet odalarında basit sohbet etme yolları Gay Sohbet Odaları nelerdir ve kullanıcılarına ne gibi üstünlükleri vardır. Basit ve Süratli Azalık Açma

Mobil Chat Siteleri Bu kavramlar ve bağlantı noktası dışında sohbet bölümünde, kimi başka ehemmiyetli madde ve noktalarda vardır. Bu maddeler ahlak ve etik değerlerdir. Bu kıymetler dizinleri de düzey ve hürmet esasını güçlendiren iki maddedir. Tek grup düşünün ve bu kelimeleri içerisine koyun. Sonrada kalite neticeninde hisse ve paylarını Mobil Chat Siteleri düşünün.

Yorum Gönder