Join The Community

Premium WordPress Themes

Search

15 Temmuz 2011 Cuma

Seyyar Satici Dehseti

– Şanlıurfa'da, hasta olan çocuğu için bunalıma giren 35 yaşındaki seyyar satıcı Enver Orhangazi, ekmek teknesi olan tezgahına benzin döküp yaktı. Ardından Rambo bıçağı olarak tabir edilen bıçakla kendi vücudunu bıçaklayarak yaraladı. Sokak ortasında vatandaşlara dehşet anları yaşatanOrhangazi'ye polis, biber gazıyla müdahale etti.

Olay, Bamyasuyu Mahallesi eski hal pazarı kavşağında akşam saatlerinde meydana geldi. Geçimini seyyar satıcılıkla yapan 35 yaşındaki Enver Orhangazi, henüz ismi belli olmayan beyninde ur olan hasta çocuğunu tedavi ettiremediği için bulanıma girdi. Çaresiz bir şekilde sebze ve meyve sattığı ekmek teknesi tezgahına soğukkanlı bir şekilde benzin döküp ateşe veren Orhangazi, daha sonra sokakta toplanan vatandaşların gözleri önünde kendini bıçakla yaraladı. Etrafında toplanan kişilere küfürler yağdırıp ardından, kaldırım taşıyla vatandaşları kovalayanOrhangazi, semtte korku dolu anlar yaşattı. Elindeki Rambo bıçağıyla vücudunda yaralar açan seyyar satıcı için vatandaşlar, polis ve 112 acil servis ekiplerine ihbarda bulundu.

3310 ÇİLEDEN ÇIKTI

Dehşet anların yaşandığı olayla ilgili olarak Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, yaptığı telsiz anonsuyla çileden çıktı. 3310, 'merkez' diye hitap ettiği anonsuyla Durmuşlar, 'Kavşaktaki görevlilerin gözleri görmüyor mu? Görevliler, gerekeni yapamıyorsa bana söyleyin, ben gerekeni onlara yaparım' anonsunu çekti. Emniyet müdürünün anonsunun ardından ekipler 'emir' anlaşıldı, cevabıyla olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Polis ekipleri bir süre bıçaklı seyyar satıcıyı konuşmayla ikna etmeye çalıştı. Ancak ikna olmayan seyyar satıcı Orhangazi'nin gözüne polis biber gazı sıkarak müdahale etti. Polisin biber gazından etkilenen satıcının yerde kıvrandığını gören bazı vatandaşlar, polise "Adam size kurşun mu sıktı. Bu kadar biber gazı sıktınız. Zaten adamı felek vurmuş, bir de siz vurmayın" diye tepki gösterdiler.

SAĞLIK EKİPLERİ KORKTU

Elindeki bıçakla güçlükle ambulansa bindirilmek istenen Enver Orhangazi'yi gören 112 acil servis ekibindeki sağlık görevlileri korkudan ambulanstan inemedi. Sağlık ekiplerine küfürler yağdıran Orhangazi, çevrede bulunan esnafların araya girmesiyle güçlükle ambulansa konularak, tedavi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Seyyar satıcının benzinle ateşe verdiği tezgahı yangınla küle dönerken, itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder