Join The Community

Premium WordPress Themes

Search

1 Temmuz 2011 Cuma

Reminol DK nedir

Menstruasyon ve Menopoz bir kadının hayatında önemli fizyolojik adımlardır. Katkı veren hormonlar olan östrojen ve progesteronun bu adımlarda büyük bir rolü vardır. Kadının üreme döneminde bu hormonlardaki dengesizlikler, düzensiz adet döngüleri, premenstrual sendrom, ağrılı adet, adetin geçici olarak durması, yoğun akış, ve benzer adet ile ilgili olumsuzluklara sebep olabilir. Benzer şekilde menopoz döneminde östrojen hormonunun azalması sıcak basması, gece terlemesi, duygusal dalgalanmalar ve kardiyovasküler sorunlar gibi sıkıntı semptomlarında artışa sebep olur.

Reminol DK, kadının üreme sistemine yararlı etkileri olan, üzerinde iyi araştırma yapılmış içeriklerin eşsiz bir birleşimidir. Etken maddelerinden bazıları zengin birer fitoöstrojen kaynağıdır ve bu sebeple menopozun sıkıntı semptomları ile birlikte adet ile ilgili sorunlarla baş etme konusunda yardımcı olur.kadinca.net

Buna ilave olarak, içerdiği maddelerden bazıları antioksidan etkili; anksiyolitik, anti-enflamatuar ve lipid düşürücü özelliklere sahiptir.

Bu sebeple adet sorunları ile baş etmeye çalışan genç bir kadın ya da menopoz sendromu sorunları yaşayan bir kadın için, Reminol DK doğal, güvenli ve etkili çözümler sunar, fiziksel ve zihinsel sağlığı iyiye teşvik eder.

Kısaca Reminol DK, kadınların adet ve menopoz sıkıntılarında yardımcı olacak devrim niteliğinde bir bileşendir.

Hangi Durumlarda Kullanılır.
* Ağrılı Kanama
* Adet Öncesi Gerginlik
* Sık Kanama
* Seyrek Kanama
* Kan Mik. Normalden Artması
* Kan Mik. Normalden Azalması
* Kanama Süresinin Uzaması
* Kanamanın Olmaması
* Menopozda Adet Düzensizliği
* Menopozda Sıcak Basması


0 yorum:

Yorum Gönder