Join The Community

Premium WordPress Themes

Search

1 Temmuz 2011 Cuma

Erdoğan Ganali cocuklarla horon tepti


Bu yıl 9.su yapılan 'Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın kapanış töreni, Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapıldı. "Gelin tanış olalım" başlığıyla düzenlenen Türkçe Olimpiyatlarına katılan dünya gençleri coşkulu bir programla veda etti.
Kapanış törenine sadece İstanbul'dan değil, Anadolu'nun birçok şehrinin yanı sıra yurt dışında çalışan çok sayıda vatandaş da katıldı
Türkçe Olimpiyatları sanat, ekonomi, siyaset ve spor dünyasından birçok ismi bir araya getirdi. Ayrıca kapanış törenini 106 yerli ve yabancı basın mensubunun takip ettiği öğrenildi.

ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR

9. Türkçe Olimpiyatları'nın veda töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜRKÇEDER'e teşekkür etti. Başbakan Erdoğan, "Ziyaret ettiğim ülkelerde yetiştirilen öğrencileri gördüğümde iftihar ediyorum. Onun mimarlarını tebrik ediyor, hayırla yad ediyorum. Türkiye'nin barış ve dostluk mesajlarını en samimi şekilde dünyaya taşıyan bu insanları tebrik ediyorum. Vefayı tanımak istiyorsanız burada, cefayı tanımak istiyorsanız burada." dedi.

ŞARKI SÖYLEDİ, HORON TEPTİ

Programda, Türkçe Olimpiyatı'na öğrenci yetiştiren başarılı öğretmenlerin ödüllerini Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan verdi. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki kapanış törenini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da da izledi. Erdoğan, 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısına da eşlik etti.
Başbakan Erdoğan ayrıca, horon tepen Ganalı öğrencilere de eşlik etti ve sahnede onlarla birlikte horon tepti.

0 yorum:

Yorum Gönder