Join The Community

Premium WordPress Themes

Search

7 Temmuz 2011 Perşembe

Aziz Yildirim'la Gorusmek istediler Ama

Halen İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde tedavi altında bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün ilk ziyaretçileri FenerbahçeYönetim Kurulu üyeleri Nihat Özbağı ve Mithat Yenigün oldu. 

Yıldırım'la görüşmek isteyen iki yöneticiye izin verilmedi. Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bilgialan Özbağı ve Yenigün, kısa bir süre sonra hastanenin arka kapısından çıktı. Araçlarına binen yöneticiler, gazetecilerin soru sormasına fırsatvermeden hastaneden hızla uzaklaştı. 

YILDIRIM'IN SAĞLIK DURUMU 

Bu arada şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve rahatsızlığı yüzünden İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde kendisine anjiyo yapılan Yıldırım'ın 72 saatlik dinlenme süresinin ilk 24 saati sona erdi. Hastane yönetimi Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bugün yeni bir açıklama yapmadı. 48 saat daha hastanede yatması beklenen Yıldırım'ın, doktorları onay verirse Cuma günü taburcu edilmesi bekleniyor. Gözaltı süresi dolacağı için Yıldırım'ın direkt olarak adliyeye gidip savcıya ifade vermesi öngörülüyor. 

0 yorum:

Yorum Gönder