Join The Community

Premium WordPress Themes

Search

4 Temmuz 2011 Pazartesi

4'u Gazeteci 10 Kisi Daha Gozaltinda!

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen futbolda şike ve teşvik soruşturması kapsamında Giresun'da aralarında gazetecilerin de bulunduğu 10 kişi daha gözaltına alındı. 

Giresun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan gelen talimat üzerine bu sabah eş zamanlı operasyonlar düzenledi. 

Operasyonlarda, Giresunspor Basın Sözcüsü FatihSandal, gazeteciler Candemir Sarı, Adil Şahin, Murat Yakarışık ve Mesut Erdoğan, Giresunspor Taraftarlar Derneği üyeleri Selim Kımıl, kardeşleri Hırçın Kımıl Evren Kımıl ile eski yönetici Abdullah Karakus ve Samet Erdemir gözaltına alınarak Giresun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından 10 şüpheli polis araçlarıyla Trabzon'a götürüldü. Şüpheliler, buradan da uçakla İstanbul'a gönderilecekler. Soruşturma kapsamında bir kişinin daha arandığı belirtildi. 

Şike ve teşvik primi soruşturması kapsamında dün yapılan operasyonlarda Giresunspor eski Başkanı Olgun Peker İstanbul'da, Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü, Taraftarlar Derneği Başkanı Özden Tütüncü ve eski yönetici Hakan Karaahmet de Giresun'da gözaltına alınarak İstanbul'a gönderilmişti. 

0 yorum:

Yorum Gönder